Facebook Messenger za Windows

Facebook je predstavio svoj Messenger namenjen Windows korisnicima. Ako volite da chatujete sa svojim Facebook prijateljima, ova vest će vas obradovati.


Sada možete chatovati sa gomilom ljudi odjednom, a da pritom ne morate da budete na Facebook-u preko browsera.

Facebook Messenger vam pored standarnog chatovanja, omogućava da pratite i status updejte vaših prijatelja, kao i da dobijate notifikacije, zahteve za prijateljstvo i šaljete privatne poruke.
Zašto je ovo bolje nego kada ste na Facebook-u na klasičan način? Zato što je Facebook Messenger aplikacija specijalno napisana samo za ovu namenu i kao takav, radi jako lepo i brzo, bez ikakvih kočenja i sl.
Kada ste standaradno ulogovani na Facebook i mnogo prijatelja krene da vam piše u isto vreme, tada obično vaš browser krene da se smrzava, počne da koči i tako dalje. To ume jako da nervira ali i tome je došao kraj zahvaljujući novom Facebook Messenger-u.
Nakon par dana testiranja, možemo da kažemo da smo prezadovoljni kako radi Facebook Messenger. Chatovanje ide glatko bez ikakvih problema, notifikacije i status updejti prijatelje stižu u relanom vremenu, slanje privatnih poruka još je i zabavnije nego na klasičan način kroz browser.
Sve us vemu, Facebook je napravio sjajan potez napravivši Messenger kao posebnu aplikaciju. Ako niste do sada, savetujemo vam da obavezno probate Facebook Messenger za Windows.


Sistemska zahtevnost:
Windows XP/Vista 32 bit – 64 bit/Windows 7 32 bit – 64 bit

Preuzmite Facebook Messenger za WindowsThis entry was posted on 22. tra 2012. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply