Glary Utilities

Glary Utilities je besplatna alatka za održavanje vašeg Windows operativnog sistema i zaštitu vaše online privatnosti. Ova moćna aplikacija ima izvanredne mogućnosti za poboljšanje performansi vašeg sistema i zaštitu vaše privatnosti.


Program ima jako dobro organizovan korisnički interfejs, koji vam omogućava da lako odaberete između dostupnih alata. Glary Utilities čisti neželjene datoteke i uklanja nevažeće prečice, oslobađajući dragoceni prostor na disku.

Njegov Registry Cleaner dozvoljava vam da skenirate, uklonite i bekapujete loše unose u Windows registry bazi. Takođe možete obrisati vašu online istoriju, iako je Internet Explorer jedini browser koji podržan ovom funkcijom.
Da biste poboljšali brzinu vašeg računara, Glary Utilities nudi alate za upravljanje programima u start-up-u i za optimizaciju memorije.
Korisnici koji strogo vode računa o svojoj privatnosti, biće oduševljeni opcijom za trajno brisanje podataka(alatka je u standardnoj upotrebi u Vladi SAD).
Sve u svemu, korisnici koji traže delotvoran, a pritom lak za korišćenje alat za održavanje Windows-a, trebalo bi obavezno da probaju Glary Utilities, mi smo jako zadovoljni njegovim radom.
Sistemska zahtevnost:
Windows 2000/XP/Vista/7



This entry was posted on 14. lip 2012. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply