MP3 Cutter Joiner

Da li želite da isečete deo audio fajla? Da li želite da spojite više audio fajlova u jedan fajl? Onda je ovo pravi program za vas, Free MP3 Cutter Joiner vam omogućava da isečete jedan ili više delova iz mp3 ili audio fajla, kao i da spojite više audio fajlova ili više isečaka u jedan fajl.

Free MP3 Cutter Joiner sastoji se od besplatnog alata za sečenje MP3 fajlova i besplatnog alata za spajanje MP3 fajlova. Kada sečete mp3 fajl, samo obeležite početak i kraj isečka i kliknete na dugme u obliku note da počnete isecanje. Kada spajate više mp3 fajlova u jedan, složite fajlove po redosledu kojim želite da budu spojeni i kliknete na dugme u obliku note da počnete spajanje.
Skoro me je prijatelj zamolio da mu iz jedne pesme koju je našao na YouTube-u, isečem refren i da od njega napravim melodiju od 5min u mp3 formatu koja bi mu služila kao zvono za mobilni telefon. Zvuči kao nešto što je teško i komplikovano za uraditi ali nije.


Evo kako to možete da uradite:

  1. Instalirate Free YouTube to MP3 Converter i pomoću njega skinete pesmu sa YouTube-a u mp3 format,
  2. Pomoću programa Free MP3 Cutter Joiner isečete refren iz pesme,
  3. Iskopirtae taj fajl sa refrenom i pastujete ga pet puta,
  4. Pomoću programa Free MP3 Cutter Joiner spojite tih 5 kopija refrena u jedan i fajl i to je to.                               Free MP3 Cutter Joiner je jako jednostavan za upotrebu i radi tačno ono što mu ime kaže, iseca i spaja mp3 fajlove. Probajte ovaj program, mi vam ga toplo preporučujemo.                                                       Sistemska zahtevnost:
   Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7



Preuzmite MP3 Cutter  Joiner

This entry was posted on 7. tra 2012. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply