KaraFun-program za karaoke

Predstavljamo vam najbolji besplatan program za karaoke: KaraFun. Ovaj karaoke plejer nudi kompletno rešenje za puštanje i kreiranje karaoka.


Program je baziran na snažanom i evolutivnom 3D animiranom softveru. KaraFun sadrži editor, veooma jednostavan za korišćenje, pomoću koga možete da importujete mnoge već postojeće pesme karaoka. Podržava kar fajlove (midi), a radi lepo i sa digitalnim fajlovima (mp3 na primer) i uvodi novi KFN format karakoa datoteka. Program poseduje odličan Editor koji vam omogućava da veoma lako napravite sopstvene karaoka fajlove.
Prednosti ovog besplatnog programa za karaoke:
  1. potpuno je besplatan
  2. podržava mnogo formata, uključujući i CD/CD-G/DVD
  3. pretvara vaš laptop/PC u karaoke mašinu
  4. jednostavan je za korišćenje
  5. kreirajte sopstveni karaoke video sa CD/MP3
  6. KFN fajlovi su dostupni za download na KaraFun sajtu
Mane KaraFun plejera:
  1. ne dozvoljava promenu tempa na WMV-DVD-MP4 kao što je to moguće sa KFN-CD-CD-G & MP3
  2. ponuđene KFN (KaraFun) datoteke i nisu baš najraznovrsnije
Zaključak:
Sa ovim besplatnim programom za karaoke, laptopom, malim muzičkim mikserom, mikrofonom ili dva i dobrim kompletom zvučnika za računar imate fenomenlanu karaoke mašinu, koju možete sa lakoćom premeštati po kući ili van nje.
Ili možete da instalirate ovaj bespaltan program za karaoke na vaš stari računar sa svim karaoke fajlovima učitanim na njega. Spremni ste za Karaoke parti u bilo kom trenutku.
KaraFun plejer će puštati CD, CD-G, MP3 & KaraFun (KFN) fajlove sa mogućnošću da se promeni jačina i tempo. Program će takođe puštati karaoke DVD, mp4, wmv & mpg – ali bez mogućnosti da promenite jačinu ili tempo.
Puna verziju programa, omogućava vam da kreirate svoje KaraFun karaoke fajlove (KFN) sa CD-a ili MP3 (isto vam omogućava i besplatna verzija programa ali sa smanjenom funkcionalnošću). Puna verzija programa omogućava vam da sve kreirane karaoka fajlove narežete na DVD, VCD ili SVCD i kasnije puštate na bilo kom karaoke kompatabilnom uređaju.
Toplo vam preporučujemo ovaj besplatan program za karaoke kao pravi i najbolji izbor za puštanje karoka, probajte ga.

Preuzmite KaraFun

This entry was posted on 28. tra 2012. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply