IOBit Unlocker

IOBit Unlocker je besplatan program za otključavanje zaključanih fajlova ili foldera na vašem računaru.

Često kada pokušate da obrišete fajl ili folder u Windows-u, pojavljuju se dosadne poruke tipa “Cannot delete file: Access is denied” ili “Cannot delete folder: File in use“. Ovo se uglavnom događa jer fajl koji pokušavamo da obrišemo je u upotrebi od strane nekog drugog programa.

IObit Unlocker je idealan alat za rad u takvim uslovima. On oslobađa fajl ili folder koji je okupiran od strane drugog programa i omogućava vam da brzo uklonite ili izmenite problematični fajl ili folder.
Ovaj program Vam može biti od velike pomoći kada se Vaš računar zarazi nekim virusima, jer virusi obično zaključaju svoje fajlove i foldere pa ne možete da ih obrišete. IOBit Unlocker će vam pomoći da te probleme rešite.
Interfejs programa je krajnje jednostavan za upotrebu, tako da ćete se lako snaći. Tokom testiranja, uverili smo se da IOBit Unlocker stvarno oključava fajlove i uspešno ih oslođa od programa koji blokiraju njihovu izmenu ili brisanje.
Sve u svemu, IOBit Unlocker je odlično, a besplatno rešenje za svakoga ko ima problem sa fajlovima i folderima koje ne može da obriše sa svog računara.
Sistemska zahtevnost:
Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/7

Preuzmite IOBit Unlocker

This entry was posted on 5. tra 2012. and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply